|
| | | BatıYakası RPG Beta Üyelik | |
| | Yazar | Mesaj |
|---|
| BOLEL Benimle iyi olun, yeni üyeyim
 | Konu: BatıYakası RPG Beta Üyelik Salı Ara. 28, 2010 8:40 am | |
| Merhaba,
BatıYakası adında yeni bir RPG kuruyorum. Tema hazır katagorilerde tamam gibi yane yakın zamanda açılır gibi gözüküyor. Ancak site tam olarak açılmadan bazı kişilerin görüşlerini alarak açıklarımı kapatmak istiyorum. Bunun içinde Beta Üyelik sistemi düşündüm. Şimdilik 5 kişilik yer var ve ardından site yeni üyeliklere kapanacak. Eğer bana destek olmak ve oyunda çeşitli hediyeler almak ve hızlı bir başlangıç yapmak isterseniz lütfen bu başlık aracılığıyla Beta Üyelik isteminizi bana bildiriniz.
Biraz da oyunun içeriğine değinelim. Kısaca anlatmak istersek oyun yaşam simülasyonu diyebiliriz. Şirketler kurabilir diskolarda diğer oyuncularla sohbet ederek popülerliğinizi artırabilirsiniz. Ve megafon kanalı gibi daha bir çok özellik oyuna ekleniyor.
Şimdiden herkese teşekkürler... |
|  | | | BOLEL Benimle iyi olun, yeni üyeyim
 | Konu: Geri: BatıYakası RPG Beta Üyelik Çarş. Ara. 29, 2010 7:19 am | |
| Merhaba;
Yorum gelmediği için konuyu biraz daha açıyım istedim. Yukarıda yazdıklarıma ek olarak çeşitli zamanlarda eventler düzenlenecek. Bu eventlerde yeni bir katagori açılacak ve etrafta seri katiller dolaşacak. Bu yeni kotagoriyi sadece evente katılanlar görecek ve katılanlar seri katilleri kovalayacak. Ayrıca diğer forumdaki seri katillerle karşılaşırsanız ne yazikki canınız biraz azalabilir :) Yukarıda adı geçen megafon kanalında ise megafon sahibi iseniz megafonunuzla sitedeki herkese sesinizi duyurabilirsiniz. Yane sitenin üstünde isminiz ve mesajınız geçer ! Bununla beraber oyunda yeni şehirler açmak için yolları yapmalısınız. Bunun için de sizlerden çeşitli bağışlar istenecek ve çeşitli görevler yapılacak. Yane oyun bölüm bölüm gidecek. Yeni bölüm yeni konu, yeni bölüm yeni görev :) Kısaca amaç eğlenmek. Ve burada hizmette sınır yok :D Ayrıca diskolarda herkezle anlık olarak sohbetleşebilirsiniz ! Ve Tabiki oyunda popülerlik vb. karakter özellikleri var. Ve bir ek daha eklersek oyunda ilişki sistemi var. İlişki derken sevgili, nişan ve evlilik kavramlarından bahsediyorum xD Ve bunların dışında çocuk sahibide olabilir kendinize araba alabilirsiniz. Bunlara ek olarak henüz yapım aşamasında olsada sitenin adresinide ekliyor katkılarınızı ve yorumlarınızı bekliyorum:
http://batiyakasi.ace.st |
|  | | | Ais Ezhel Benimle iyi olun, yeni üyeyim
 | Konu: Geri: BatıYakası RPG Beta Üyelik Perş. Ara. 30, 2010 9:59 pm | |
| Çok güzel bir site olmuş küçük fikirler ile dahada güzelleştirilebilir.Yetkili alımı var ise başvurmak isterim. |
 | Konu: Geri: BatıYakası RPG Beta Üyelik Cuma Ara. 31, 2010 2:26 am | |
| Yetkili alımı var. Şimdi yetkili grupları oluşturuyorum. Bana katılırsan sevinirim. ÖM yoluyla da ulaşabilirsiniz... |
 | Konu: Geri: BatıYakası RPG Beta Üyelik C.tesi Ocak 01, 2011 6:59 am | |
| İlk alımlar başladı ! Detaylı bilgi için: http://batiyakasi.ace.st/t1-lk-almlar |
|  | | | extra **

| Konu: Geri: BatıYakası RPG Beta Üyelik C.tesi Ocak 01, 2011 9:25 pm | |
| bu rpg çok tutar ama nasıl para kazanabiliriz rp ye nasıl başlarız iyice bi açıklarmısın forumunda |
|  | | | Deadman Benimle iyi olun, yeni üyeyim

| Konu: Geri: BatıYakası RPG Beta Üyelik C.tesi Ocak 01, 2011 10:10 pm | |
| Temanızı biraz kaba buldum. Eğer daha estetik bir tema olursa bence çok güzel yerlere gelebilir siteniz. |
|  | | | ReDMaD Yetkinreklamcı

Mesaj Sayısı: 849 Points: 895 Kayıt tarihi: 31/08/10 Nerden: Almanya 
 | Konu: Geri: BatıYakası RPG Beta Üyelik Paz Ocak 02, 2011 12:33 am | |
| Merhaba,
kurallari okuyunuz, tesekkürler. |
|  | | | | BatıYakası RPG Beta Üyelik | |
|
| 1 sayfadaki 1 sayfası |
| | Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |